DESPRE NOISEBASTIAN
MANAGER, CLAPE & VOCE

ABSOLVENT AL SCOLII DE ARTE DIN PITESTI, ARE O BOGATA EXPERIENTA MUZICALA ARTISTICA...Premiul II Premiul I Diploma I Diploma II Diploma III
FORMATIA SONOR DIN PITESTI (TARAFUL TRIVALE, BANDUL SONOR SI DJ SEBBY) CONFERA EVENIMENTULUI DVS. O NOTA DISTINCTA PRINTR-UN ANTREN MUZICAL EXCEPTIONAL. TINUTA NOASTRA SCENICA ESTE DEOSEBITA, IAR EXPERIENTA ACUMULATA  IN CEI 20 DE ANI IN CADRUL EVENIMENTELOR( SPECTACOLE, FESTIVALURI, CONCURSURI, NUNTI, PETRECERI...ETC) NE RECOMANDA CA PRIMA OPTIUNE PENTRU REUSITA EVENIMENTULUI DVS.
- TARAFUL TRIVALE PUNE IN VALOARE FOLCLORUL TRADITIONAL, MUZICA POPULARA SI LAUTAREASCA VECHE,DANSURILE, JOCURILE SAU OBICEIURILE DE NUNTA, PRIN CALITATEA INTERPRETARII PROPRII SI A INSTRUMENTELOR TRADITIONALE FOLOSITE(TAMBAL, BASS, VIOARA,COBZA, ACORDEON, CLARINET, SAXOFON, NAI, FLUIER, OCARINA, CIMPOI SAU ALTE INSTRUMENTE POPULARE) FOLOSITE DE MEMBRII SAI.
- BANDUL SONOR FACE CA MUZICA USOARA SA "SUNE BINE" IN INTERPRETAREA PROPRIE. MUZICA BUNA NE VA FACE SA CANTAM IMPREUNA,  ADUCANDU-VA PE RINGUL DE DANS DE LA MIC...LA MARE! 
- D.J. SEBBY VA PROPUNE UN PROGRAM DISCO SENZATIONAL PRINTR-O MARE VARIETATE DE GENURI  MUZICALE, PRIN MIXAJUL, SELECTIILE DE CALITATE ALE MUZICII, KARAOKELE SAU STYLURILE DE DANS DE LA CLASIC LA MODERN SI A JOCURILOR DE LUMINI IN STIL DE MARE... MARE... SHOW !


            FLORIN
SAXOFON & VOCE

ABSOLVENT AL SCOLII DE ARTE DIN PITESTI ESTE IN CONTINUARE COLABORATOR IN CADRUL ACESTEIA...                   VIOREL
ACORDEON & VOCE 

ABSOLVENT AL SCOLII DE ARTE DIN PITESTI A DOBANDIT O EXPERIENTA BOGATA DE-A LUNGUL...


                 IULIAN
VIOARA & BRACI 

ABSOLVENT AL SCOLII DE ARTE DIN PITESTI  ESTE IN PREZENT  COREPETITOR IN CADRUL UNOR INSTITUTII DE...


          CERASELA
  SOLISTA MUZICA POPULARA

ABSOLVENTA A SCOLII DE ARTE DIN PITESTI A ACUMULAT FOARTE MULTA EXPERIENTA PE PARCURSUL ANILOR...
 

Adauga comentariu


Codul de securitate
Actualizeaza