CEEA CE VA PROPUNEM NOI, FORMATIA SONOR, ESTE O…
MUZICA DEOSEBITA… PENTRU MOMENTE DEOSEBITE!
 

TARAFUL TRIVALE…MUZICA POPULARA SI DE PETRECERE

TARAFUL TRIVALE  ESTE ARTIZANUL MUZICII POPULARE DIN ZONA OLTENIEI SI A MUNTENIEI( IN SPECIAL A ARGESULUI, MUSCELULUI SI TELEORMANULUI), ADUCAND IN ACTUALITATE FOLCLORUL SI CANTECELE LAUTARESTI VECHI  PRECUM SI JOCURILE SAU OBICEIURILE DIN ACESTE ZONE. AVAND O EXPERIENTA INDELUNGATA IN ACEST SENS PRIN CALITATEA INTERPRETARII SI A TINUTEI SCENICE NOI ADUCEM IN FATA PUBLICULUI CANTECE DE ODINIOARA SAU DIN CELE NOI INTR-O MANIERA DE INTERPRETARE PROPRIE. INSTRUMENTELE TRADITIONALE PE CARE LE FOLOSIM( TAMBAL, BASS, VIOARA, ACORDEON, CLARINET, NAI, FLUIER, COBZA…ETC) PUN IN VALOARE AUTENTICITATEA SI SPECTACULOZITATEA MUZICII DE TARAF . PIESELE INTERPRETATE INDIVIDUAL DE SOLISTI SAU INTREGUL GRUP VOCAL DAU O NOTA DE ORIGINALITATE SI ADUC MULTA BUCURIE PUBLICULUI SPECTATOR. DATORITA ACESTOR FACTORI SI A PROFESIONALISMULUI  CU CARE NOI PUNEM IN VALOARE FOLCLORUL POPULAR SI MUZICA DE TARAF AM OBTINUT DIVERSE PREMII SAU DIPLOME LA FESTIVALURILE SAU CONCURSURILE LA CARE AM PARTICIPAT(EX.: PREMIUL 1 LA “CANTECELE ARGESULUI”, CEL MAI VALOROS GRUP VOCAL-INSTRUMENTAL LA FESTIVALUL TRADITIILOR DIN ARGES SI MUSCEL…ETC). SUNTEM APRECIATI ATAT CA GRUP, DAR SI INDIVIDUAL, FIECARE DINTRE NOI CREAND O NOTA APARTE IN CEEA CE PRIVESTE CALITATEA VOCALA SAU CEA INSTRUMENTALA. TURNEELE INTREPRINSE DE UNII DIN MEMBRII GRUPULUI IN TARA SAU STRAINATATE FAC DOVADA EXPERIENTEI, A MUNCII SI SERIOZITATII CU CARE NOI TRATAM MUZICA POPULARA SI PE CEA LAUTAREASCA DE TARAF. REPERTORIUL  NOSTRU ESTE FOARTE BOGAT SI CUPRINDE ATAT PIESE INSTRUMENTALE CAT SI CANTECE DE GRUP SAU INDIVIDUALE CULESE DIN CELE MAI VECHI TIMPURI PANA IN PREZENT. MULTITUDINEA DE JOCURI SI CANTECE DIN MAJORITATEA ZONELOR FOLCLORICE ALE TARII(OLTENIA, MUNTENIA, VLASCA, DOBROGEA, MOLDOVA, MARAMURES, ARDEAL, BANAT…ETC) PE CARE NOI LE ABORDAM NE RECOMANDA PE TOT TERITORIUL TARII: DE LA NORD LA SUD, DE LA EST LA VEST SAU DE LA MUNTE LA MARE. SPECTACOLUL OFERIT DE TARAFUL TRIVALE INCANTA IN MOD CERT TOT PUBLICUL PREZENT ADUCAND  APLAUZE SI ADMIRATIE DIN PARTEA ACESTUIA.

SONOR BAND…MUZICA USOARA

BANDUL SONOR REPREZINTA FORMULA PENTRU MUZICA USOARA DIN CADRUL FORMATIEI SONOR . DE LA INCEPUT NOI NE-AM AXAT PE MUZICA USOARA DE BUNA CALITATE INTERPRETATA PE PARCURSUL EVENIMENTELOR, ACEASTA FIIND APRECIATA DE MAJORITATEA PUBLICULUI. INSTRUMENTELE SPECIFICE ACESTUI GEN MUZICAL(CLAPE, CHITARA, SAXOFON, MUZICUTA, ACORDEON,VIOARA, FLUIER LATINO SAU NAI) PE CARE NOI LE UTILIZAM CONFERA MUZICI USOARE INTERPRETATE DE NOI O NOTA DE RETRO IMBINATA CU MODERN. PIESELE INTERPRETATE INDIVIDUAL DE SOLISTI, IN DUET SAU PE MAI MULTE VOCI ADUC O COMBINATIE INTRE ORIGINALITATE SI IMPROVIZATIEIN FUNCTIE DE STYLUL ABORDAT. INDIFERENT CA ESTE CAFFE-CONCERT, JAZZ, VALS, TANGO, RUMBA SAU DANCE, SAMBA, DISCO, POP-ROCK, SALSA, MUZICA VA VA INCANTA IAR  RITMUL NOSTRU VA ADUCE PE RINGUL DE DANS MAJORITATEA PARTICIPANTILOR LA EVENIMENT. EVER-GREENURILE, MARILE HITURI SAU PIESELE CLASICE ROMANESTI SI INTERNATIONALE SE IMPLETESC CU NOUTATILE DANCE SAU CU MUZICA LATINO CREAND O ATMOSFERA  MUZICALA PLACUTA UNDE PUBLICUL PREZENT VA CANTA SI DANSA IMPREUNA CU NOI DAND O NOTA DISTINCTA EVENIMENTULUI.

D.J. SEBBY …DISCO-PARTY

D.J. SEBBY  INTREGESTE ATMOSFERA MUZICALA CU PROGRAMUL DISCO APRECIAT DE TOATA LUMEA PREZENTA. CALITATEA SELECTIILOR MUZICALE, A SUNETULUI SI A LUMINILOR CREEAZA UN ADEVARAT”PARTY” IN CADRUL EVENIMENTULUI LA CARE PARTICIPAM. EXPERIENTA ACUMULTA PE PARCURS A DEMONSTRAT CA ESTE NECESAR SA “SIMTI RITMUL” PE CARE PUBLICUL DANSEAZA SI SA REUSESTI SA COMBINI O MULTITUDINE DE HITURI, ASTFEL INCAT NIMENI SA NU MAI “STEA JOS”. ECHIPAMENTUL DE SUNET SI LUMINI FOLOSIT NE AJUTA SA CREEM DIVERSE MOMENTE SPECTACULOASE INCEPAND DE LA”TRENULET”  SI TERMINAND CU “KARAOKE-UL” INCANTAND TOATA ASISTENTA DE LA MIC … LA MARE !

PENTRU UN ANTREN MUZICAL EXCEPTIONAL  ASTEPTAM SA NE CONTACTATI !